Wolmode & Modeartikelen

handgemaakte wolmode - handmade yarncouture - mode byoux

Hafida Kanouni

Mag ik mij aan u voorstellen?

 

Ons team volgt regelmatig bijscholingen op hun eigen vaktechnisch gebied zoals haarbehandelingen, schoonheidsbehandelingen, manicure en pedicure, massages in al zijn vormen, etc.

 

Onze mensen volgen regelmatig cursussen en workshops van onze leveranciers om hun productkennis zo hoog mogelijk te houden.

 

Wij vinden dit absoluut noodzakelijk om onze klanten structureel de kwaliteit en service te kunnen blijven bieden die ze van ons gewend zijn.

 

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

 

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik.

 

Vanzelfsprekend houd ik mij als ProVoet pedicure op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de voetverzorging door het lezen van vakbladen, het bijwonen van lezingen en door het volgen van gespecialiseerde cursussen.

 

Topbehandeling? Topproducten!!!

Ik werk uitsluitend met Pedix Feet - de producten van Alessandro International.

Goed verzorgde voeten zijn een prachtig ding. Pedix Alessandro is erin geslaagd alle belangrijke factoren voor een perfecte en sensuele voetverzorging in een innovatieve productlijn te stoppen: natuurlijke ingrediënten, lichte toepassingen, doeltreffende bescherming en een fantastische geur brengen onmiddellijk een heerlijk gevoel van wellness.

PEDIX FEET is een exclusieve, holistische verzorgingslijn voor benen en voeten. Hier ontmoet professionele know-how zeer werkzame verzorgingsstoffen uit de diepte van de oceaan.

De helende krachten uit de zee werken daarnaast ook aangenaam op lichaam, geest en ziel en zorgen voor een algehele wellness-ervaring.

Het Marina Vital complex dat in de pedix producten zit, bevat alle voedingsstoffen van de spirulina-alg, het 'groene goed' van de zee en is rijk aan proteïnen, aminozuren, enzymen en vitamines, mineralen, sporenelementen, en polysacchariden, fungeren als een beschermend schild voor de huid. . Marina Vital doorstroomt de huid met lang aanhoudende vochtigheid en regenereert droge, brosse en gebarsten huid. Daar bovenop verwennen en revitaliseren intensief verzorgende zeezouten, aromatische oliën en plantaardige extracten de huid en maken zij ieder voetverzorgingsritueel tot een onvergetelijke verzorgingservaring.

Uw huid zal worden versterkt, onderhouden en beschermd tegen vrije radicalen. Beleef deze gloednieuwe pedicurelijn! Verwen de voeten met een fantastische zorg, zijdezachte huid en een perfecte uitstraling.

 

 

Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging!

 

Die bestaat o.a. uit het vakkundig nagels knippen, het verwijderen van eelt, het verwijderen van likdoorns of het behandelen van een ingroeiende nagel. Of u nu veel zit, staat of loopt, want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam op uw voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Preventief uw voeten laten verzorgen is voor iedereen van belang.

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!

Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij (of hij!) geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Wat doet een pedicure precies?

 

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage.

 

watjes en weetjes

Wat doet een pedicure precies?

 

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage.

 

De pedix lijn bestaat uit de volgende produkten:

 

Smooth effect Rescue balm

Voet crème voor de droge huid met kloven. Sandelhout olie en panthenol bevorderen de wondgenezing en laten scheuren snel vervagen

 

Beurre de massage

Deze massageboter is rijk aan macadamia en jojoba olie, dit word snel door de huid opgenomen. De vochtinbrengende formule voedt de huid diep en doneert fluweelachtige zachtheid.

 

Vitality Mask

Diep doordringend masker voor de voeten. Rijk aan amandelolie. Vitaliseert en onderhoud de huid op lange termijn.

 

Crystal Ice

Heerlijk verfrissende niet-vette ijsgel voor vermoeide brandende en zware benen. Crystal Ice voorziet in een verbeterde microcirculatie van het weefsel.

 

Go Lightly

Verwijdert voorzichtig, maar effectief het hoornvlies. De gezonde jongere zachte huid wordt gespaard.

 

Anti-Fungal-Lotion

Zeer effectieve methode voor antimicrobiële preventie van schimmel-en bacteriele infecties.

 

Afspraak maken?

Telefoon Hafida 0626169149

Receptie Pariz.nl

0765329640

 

procarepedicure@gmail.com of

info@pariz.nl

 

prijslijst

 

Uw voeten in topconditie

 

 

 

 

 

 

 

Voetmassage

 

 

 

Copyright pariz.nl © All Rights Reserved