Wolmode & Modeartikelen

handgemaakte wolmode - handmade yarncouture - mode byoux

ons team van specialisten

Hafida Kanouni - medisch pedicure

 

Hafida is gediplomeerd pedicure en aangesloten bij PROVOET. Zij beschikt dus over een erkend vakdiploma. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten in goede handen zijn!

Ga naar Hafida's eigen pagina

 

Bert Vos - gediplomeerd mediator

 

 

Ga naar Bert's eigen pagina

Samantha Rentrop - kapster

 

Samantha is een allround kapster die zowel mannen, vrouwen als kinderen knipt. Zij heeft een gdegen opleiding achter de rug, afgesloten met meerdere diploma's.

Ga naar Samantha's eigen pagina

 

 

Amanda de Ley - kapster stagiaire

 

 

Ga naar Amanda's eigen pagina

Consulente worden?

Voor ons eigen ontwikkeld concept "WELNESS HOMEPARTY" zoeken wij mensen die als consulente of als gastvrouw een avondje aan huis met vrienden en vriendinnen willen organiseren, waarbij een selekte keur van onze topprodukten worden voorgesteld.

 

Je krijgt de beschikking over een selektie van onze meest populaire produkten. Dit varieert van professionele massageolie, hotsoap stones en profiline haarprodukten tot aan de laatste mode in sieraden, een TOPmerk badjassen of de laatste snufjes op nagelgebied. Kortom, je presenteert altijd unieke produkten die NIET in een normale winkel te koop zijn.

 

Iedereen wordt steeds bewuster in de keuze van producten en ingredi├źnten. We kiezen voor puur duurzaam en eerlijk. Maar tegelijkertijd willen we niet inleveren op onze hoge standaard van luxe , comfort en kwaliteit. PARIZ.NL heeft deze hedendaagse waarden gehandhaafd bij de ontwikkeling van haar produkten.

 

ons team........

Ons team volgt regelmatig bijscholingen op hun eigen vaktechnisch gebied zoals haarstyling, schoonheidsbehandelingen, manicure en pedicure, massages in al zijn vormen, etc.

 

Onze mensen volgen regelmatig cursussen en workshops van onze leveranciers om hun productkennis zo hoog mogelijk te houden.

 

Wij vinden dit absoluut noodzakelijk om onze klanten structureel de kwaliteit en service te kunnen blijven bieden die ze van ons gewend zijn.

 

Gemoedelijke sfeer

 

De sfeer in onze kapsalon wordt daarbij door onze klanten vaak ervaren als huiselijk en gemoedelijk. Daarom voelen zowel veel jonge mensen als de (iets) ouderen zich bij ons vaak snel op hun gemak. Dat vinden wij erg belangrijk.

 

 

Wij streven er naar om u op een vakkundige wijze en volgens de laatste inzichten en technieken voor te lichten en te behandelen.

 

Wij nemen ook alle tijd om met u rustig te praten over allerlei soorten behandelingen en producten. Zodat u uiteindelijk weloverwogen de voor u juiste op maat gekozen behandeling kunt kiezen.

 

Copyright pariz.nl ┬ę All Rights Reserved