Wolmode & Modeartikelen

handgemaakte wolmode - handmade yarncouture - mode byoux

Knabbel & Babbel? nee, FishSpa Pariz!!!

al kun je natuurlijk wel gezellig babbelen onder het knabbelen!

 

De behandelingen met de Garra Rufa visjes zijn een unieke ervaring op zich. Voor mensen met een huidaandoening (o.a. psoriasis, eczeem, eelt) heeft de behandeling (Ichthyotherapie) een verlichtende werking. Maar ook als u geen huidaandoening heeft is het een bijzondere belevenis om uw voeten te laten verwennen door de Garra Rufa visjes.

 

Behandeling op cosmetische basis

 

Indien u geen enkele huidaandoening heeft, is deze natuurlijke huidpeeling een bijzondere belevenis. Voor de gezonde huid is het een heerlijke, ontspannende bodypeeling, die tevens ontstressend werkt. Het verwijderen van de dode huidcellen geeft een relaxed gevoel. De huid wordt door de visjes geprikkeld (zacht kietelend gevoel dat in het begin nogal eens op de lachspieren werkt) waarna de stress het lichaam verlaat. Na de behandeling is de huid voelbaar zachter en soepeler.

 

 

 

Voor het reserveren van een van onze behandelingen kunt u ons telefonisch bereiken op 076- 5329640 of het reserveringsformulier direct invullen.

 

Ook kinderen kunnen hun lol op in onze salon, want zij kunnen ook met hun handjes en voeten of hele lichaam tussen de visjes. Kijk voor de speciale kindertarieven op onze arrangementen pagina. Het geven van kinderfeestjes in onze salon is ook mogelijk, voor meer informatie neem even contact met ons op.

 

Heeft u een verjaardag, een vrijgezellenfeestje, een uitje met vrienden en vriendinnen of een bedrijfsuitje? Een FISHSPA behandeling bij Garra Rufa Fish Spa Pariz.nl staat garant voor een unieke ervaring in een ontspannen, sfeervolle omgeving. Kijk voor de speciale groepsprijzen onder arrangementen of neem telefonisch contact met ons op om een op uw wensen passend arrangement samen te stellen.

Behandeling voor mensen met een huidaandoening (Ichthyotherapie)

 

(psoriasis, eczeem, eelt, zeer droge huid en acné)

 

Voor mensen met een huidaandoening als psoriasis, eczeem, eelt en andere huidaandoeningen is de behandeling met de Garra Rufa visjes (ook wel knabbelvisjes, psoriasisvisjes of Dr. Fish genoemd) een aangename alternatieve manier om de kwaal aan te pakken.

 

De knabbelvisjes sabbelen de overtollige dode huidcellen (schilfers), het zieke huidgedeelte, weg tot op de gezonde huid en scheiden tijdens dit proces een enzym af dat een regenererende werking op de huidaandoening en een revitaliserende uitwerking op de onderliggende huidlaag heeft. Bij mensen met een psoriasishuidaandoening wordt de roodheid en de eventuele jeuk op den duur minder. Er zijn hiervoor wel meerdere behandelingen nodig.

De behandeling geneest psoriasis niet maar verlicht wel en geeft u een kans om deze chronische huidaandoening op een biologische manier te controleren. Het grote voordeel van deze behandelmethode (Ichthyotherapie) is dat deze 100% natuurlijk is, zeer doeltreffend is en dit zonder vervelende bijwerkingen. De klachten blijven na het volgen van een kuur vaak 6-9 maanden weg (afhankelijk van de persoonlijke situatie) en komen vaak in een minder agressieve vorm terug.

 

Voor een optimaal resultaat raden wij onze klanten aan na de kuur, een keer per maand de fish spa behandeling te blijven ondergaan. Vanwege de tijdelijke effectiviteit en vaak nare bijwerkingen van reguliere behandelmethodes kiezen steeds meer mensen voor een behandeling met Ichthyotherapie. De Ichthyotherapie behandelmethode wordt al jaren aangeboden in Turkije, maar vanaf nu kunt u zich de lange reisafstand en hoge kosten besparen en deze behandeling ondergaan in onze FISHSPA. (alleen de voeten)

Leuk om te weten...

Open dag op zaterdag 28 sept. a.s.

 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden in Hair&Beautysalon PARIZ, kom dan beslist op zaterdag 28 september a.s. een kijkje nemen en maak kennis met onze 2 persoons FISHSPA.

 

Of je nu een potentiele huurder of huurster van een werkplek bent of je bent benieuwd naar de mogelijkheden van onze behandelingen, het zal zeker de moeite waard zijn om een kijkje te komen nemen. Klik hier voor het programma op de open dag!!!!!

NEUW!!!!!!!!!

 

Na de belevenis in de Fish Spa is een heerlijke voetmassage een ultieme aanvulling! Vraag om een compleet arrangement of de mogelijkheden in een standaard behandeling. Je wordt gegarandeert verrast........maar ook op zeker.....verwend!

ONS TEAM

 

Wij werken uitsluitend samen met goed opgeleide vakmensen die zorgvuldig door ons zijn uitgezocht. Enthousiasme, accuraatheid, een "afspraak is afspraak" mentaliteit en klantvriendelijkheid zijn een paar kernwoorden die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Ga naar ons team

Spelregels

Let op: Voor mensen met kalknagels, zwemmerseczeem en andere schimmelinfecties is deze behandeling niet geschikt.

 

Voor wondjes aan handen, voeten of lichaam geldt dat deze met een waterdichte pleister afgedekt dienen te zijn.

Uw persoonlijke assistente vertelt u precies wat wel of niet toegelaten is in onze fishspa's .

 

De drie belangrijkste eigenschappen van de Garra Rufa visjes:

 

 • De Garra Rufa visjes verwijderen alle dode huidcellen
 • De micro-gepulste zuigkracht veroorzaakt een massage, stimuleert uw acupunctuurpunten en activeert uw bloedsomloop
 • De Garra Rufa visjes scheiden tijdens het “knabbelproces” een enzym af. De huid die ontstaat is sterker en gezonder dan voorheen. De visjes hebben een regenererende werking op huidaandoeningen als psoriasis, eczeem en eelt.

 

 

De PARIZ FISHSPA behandeling

 

Onze FISHSPA behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Reinigingsritueel van de voeten
 • Verwensessie in de footspa gedurende 20 minuten
 • Na afloop van de behandeling een voetverzorging met een voedende crème
 • Even nagenieten met een kopje koffie, thee of voor de kinderen een glaasje limonade

 

Wij raden u aan op de dag van de behandeling ruimzittende kleding te dragen waarvan de broekspijpen gemakkelijk op te stropen zijn. Badhanddoeken en badslippers worden voor deze behandeling verzorgd.

 

PRIJZEN:

 • Pariz FishSpa standaard 24,50
 • FISHSPA + voetmassage 34,50
 • FishSpa Economic 17,50 (reiniging van de voeten, 15 minuten in de FISHSPA)
 • kinder FishSpa FunFish 12,50
 • NIEUW!!!NIEUW!!!!!
 • OrigineleTurkse High Tea combi met Fish Spa 2 uur heerlijk genieten voor 46,00

 

 

 

Copyright pariz.nl © All Rights Reserved