Wolmode & Modeartikelen

handgemaakte wolmode - handmade yarncouture - mode byoux

onze kapsalon

PARIZ kapsalon is een kapsalon en haarwerksalon voor dames, heren & kinderen. Het enthousiaste team staat altijd klaar om u de beste service en de juiste haarverzorging te geven.

 

Ons team volgt regelmatig bijscholingen op vaktechnisch gebied zoals kleuren, permanenten, knippen van lang haar en productkennis. Wij vinden dit absoluut noodzakelijk om onze klanten structureel de kwaliteit en service te kunnen blijven bieden die ze van ons gewend zijn.

 

Dus wilt u een trendy kapsel, goede kwaliteit en service, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

 

Gemoedelijke sfeer

Wij streven er naar om u op een vakkundige wijze en volgens de laatste inzichten en technieken voor te lichten en te kappen.

 

De sfeer in onze kapsalon wordt daarbij door onze klanten vaak ervaren als huiselijk en gemoedelijk. Daarom voelen zowel veel jonge mensen als de (iets) ouderen zich bij ons vaak snel op hun gemak. Dat vinden wij erg belangrijk.

 

Wij nemen ook alle tijd om met u rustig te praten over allerlei soorten kapsels en producten. Zodat u uiteindelijk weloverwogen het voor u juiste kapsel kunt kiezen.

 

Producten

Wij gebruiken de professionele productlijnen van PARUCCI, RUSK en onze eigen lijn PARIZ!

 

Parucci is het Nederlandse merk van een lijn hairstylingproducten dat in het jaar 2000 is opgericht. De oprichters van het merk Parucci lieten zich inspireren door het underground gevoel van DJ’s en snowboarders wat in die jaren erg heerste. Het merk kenmerkt zich hierdoor aan de aparte en hippe uitstraling van de producten. Het merk Parucci is een van de weinige merken dat zich slechts richt tot stylingproducten. Styling is het eindstation van het kapsel, het maakt en vormt het kapsel, waardoor het een zeer belangrijke productlijn is.

 

Iedereen wordt steeds bewuster in de keuze van producten en ingrediënten. We kiezen voor puur duurzaam en eerlijk. Maar tegelijkertijd willen we niet inleveren op onze hoge standaard van luxe , comfort en kwaliteit. RUSK heeft deze hedendaagse waarden gehandhaafd bij de ontwikkeling van de haarkleuring voor morgen.

 

watjes en weetjes

In onze kapsalon kunt u terecht voor alle voor komende werkzaamheden zoals: knippen, föhnen, watergolven, permanenten, ondersteuningen, coupe soleil, sunglitz, highlights, opsteken, bruidskapsels en gekleurde plukjes.

ONS TEAM

Wij stellen u graag voor aan ons team vakkundige kappers en kapsters.

Samantha Rentrop

heeft haar opleiding gevolgd bij het Hair en Beautycollege in Breda. Daarna heeft ze een vervolgopleiding genoten bij het Kellebeek college in Roosendaal. Na gewerkt te hebben in diverse salons, heeft ze nu haar plekje gevonden bij ons.

Ga naar Samantha 's eigen pagina

 

 

Amanda de Ley

loopt momenteel stage in onze salon. Ze volgt haar opleiding op het Vitalis college en is 2e jaars studente. Amanda is een veelbelovende en talentvolle junior kapster met oog voor modetrends.

Ga naar Amanda's eigen pagina

 

 

Carola

 

 

 

Ga naar Carola's eigen pagina

Wil jij ook hier bij staan?

Als jij jouw eigen werkplek in een

professionele omgeving wilt huren

per dag of dagdeel, stuur dan een

mailtje naar info@pariz.nl of bel met

076 850 34 49 of 06 36 100 480.

Voor meer info klik hieronder

Ga naar de verhuurpagina

Copyright pariz.nl © All Rights Reserved