Wolmode & Modeartikelen

handgemaakte wolmode - handmade yarncouture - mode byoux

Onze massage mogelijkheden

Massage is een oude heilzame vorm van therapie. Door massage krijg je een betere doorbloeding. Een goede massage is rustgevend en ontspannend voor het lichaam en de geest. Een massage is de perfecte manier om al uw stress letterlijk van uw schouders af te laten vallen. Het is even een moment voor jezelf nemen.

 

Er zijn veel verschillende soorten massages. Vraag extra informatie aan de masseur of therapeut als hij/zij met de massage een klacht moet wegnemen of verminderen. Het is ook belangrijk om aan te geven als u bijvoorbeeld medicijnen gebruikt, hartproblemen heeft, zwanger bent, herstellend bent van een ziekte of operatie.

Er wordt gewerkt aan uw lichaam, uw ledematen en uw bloedsomloop. Door de overweldigende ontspanning doet u het beste even rustig aan na een massage, om er zo lang mogelijk van te genieten.

 

Hotstonemassage is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant; Het is op dit moment één van de meest populaire behandelingen in kuurcentra, massagepraktijken en schoonheidsinstituten.

 

Toch is de massage met ‘hete stenen’ geen nieuwe uitvinding van de laatste jaren.

Reeds in de oudheid maakten Perzen, Grieken en Romeinen tijdens een bezoek aan het lokale badhuis gebruik van stenen om elkaar te masseren. Men wist toen al dat hierdoor spierpijn, kwetsuren en ongemakken verholpen konden worden. Enkele jaren geleden deed de Hotstonemassage opnieuw zijn intrede in de westerse wereld, en met groot succes.

 

Bij deze massage wordt gewerkt met stenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45 tot 60 graden. De warmte afkomstig van de stenen geven een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk doen ontstaan dat een ‘stretching effect’ heeft op de spieren.

 

De thermodynamica, de combinatie van warmte en beweging maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

 

Een Hotstonemassage is bij uitstek aangeraden ingeval van aandoeningen als

stress, spierproblemen, spanningen,

vermoeidheid, gewrichtsproblemen,slechte doorbloeding en spijsverteringproblemen.

 

 

 

Thaise massage

Een originele Thaise massage met gebruikmaking van handgemaakte kruidenstempels.

 

 

Winkel en webshop

In onze salon is een verkoophoek aanwezig waar je professionele producten kunt kopen, die perfect passen bij jouw huid, gezicht of lichaam.

 

 

onze massageruimtes

Naast de standaard cabines die gebruikt worden door onze schoonheidsspecialistes, beschikken wij in de benedenverdieping over drie luxe thema ruimtes die ieder een eigen sfeer uitademen.

 

 • Onze Grieks-Romaanse ruimte "Nestor" U waant zich in het oude Griekenland of in een Romaans badhuis. Van oudsher vonden de Grieken het een eer om hun gasten te verwennen en te laten ontspannen. Deze ruimte wordt naast de ontspannende massages ook veel gebruikt voor onze hotstone - en hotsoap massage.
 • Onze Oosterse ruimte "YinYang" Rustgevend, dat is de veelgehoorde 1e reactie van onze klanten die gebruik hebben gemaakt van deze ruimte. Hier worden vooral onze Thaise,Chinese, reiki en tantra massages gegeven, terwijl de ruimte uiteraard ook voor andere massagevormen gebruikt kan worden.
 • Onze ontspanningsruimte "Basics" Hier geen massagetafel maar een massagebed! De matras wordt afhankelijk van het soort massage bekleed met een rubber hoes (hamam of Thaise zeepmassages) of een heerlijk warme badstof plaid voor ontspanningsmassages.

 

 

Bij Pariz.nl kun je geholpen worden door de

aanwezige masseurs en masseuzes. In alle diciplines is wel een specialist aanwezig, alhoewel een afspraak maken met de specialist van jou keuze altijd het beste is natuurlijk.

 

Ook is het mogelijk om je eigen masseur of masseuze mee te nemen om gebruik te maken van een van onze massageruimtes. In de ruimte van je keuze ben je dan in "vertrouwde"handen|

 

Je kunt bij ons o.a. terecht voor:

 

 • algemene ontspanningsmassage
 • hotstone en hotsoapmassage
 • stoelmassage (met kleding aan)
 • hamam zeepmassage
 • reiki behandelingen
 • Thaise full body massage
 • Chinese kruidenmassage
 • Lomi lomi massage (Hawaiiaans)

 

Copyright pariz.nl © All Rights Reserved