Wolmode & Modeartikelen

handgemaakte wolmode - handmade yarncouture - mode byoux

Onze schoonheidssalon

Schoonheid die blijft stralen!

Onze naam Beautycentrum Pariz.nl zegt het al: wij zetten onze vakkundige kennis en de met precisie geselecteerde producten en technieken in om jou stralende schoonheid te benadrukken. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom bij Pariz.nl voor allerhande behandelingen.

 

Een onzuivere huid die vettig uitstraalt? Juist een droge huid die schilfert? Last van mee-eters waardoor je je niet zekerder gaat voelen? Haren op plekken waar je ze liever niet hebt? Bij Pariz.nl helpen onze erkende schoonheidsspecialistes je snel en professioneel van deze kleine en grote ongemakken af. Met speciale producten en behandelingen voor de specifieke probleemzones van de mannen- en vrouwenhuid, zul je snel resultaat zien. Zo ook met de speciale behandeling om de cellulitis in jou huid te verminderen.

 

Make-up en Make-up advies

Een deskundig make-up advies met zorgvuldig geselecteerde visagieproducten laten je op begrijpelijke wijze zien hoe je jou eigen features op de juiste manier benadrukt met gebruikmaking van de voor jou perfecte kleuren en producten.

 

 

Verzorging en vertroeteling

Naast de huid verbeterende behandelingen, ben je bij Pariz.nl ook aan het goede adres voor een heerlijk ontspannen schoonheidsbehandeling. Massages, voedende maskers of zelfs volledige pakkingen die uw lichaam reinigen. Reinigend en vitaliserend hebben de behandelingen een ontspannende uitwerking op uw lichaam en geest.

Bruids make-up

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk ook de mooiste zijn!

 

Bij PARIZ.nl verzorgen wij graag jou bruids- of avondmake-up voor die speciale gelegenheid waarbij jij er 'op jouw mooist' uit wilt zien. Stralend op een natuurlijke manier die past bij jouw gezicht, je karakter en de gelegenheid.

 

Van teennagels tot kapsel zorgen wij er voor dat jij er beeldschoon uitziet en je perfect in je vel voelt zitten.

 

Wij verzorgen het hele traject, vanaf de voorbereiding tot desgewenst aan de receptie toe!

 

Winkel en webshop

In onze salon is een verkoophoek aanwezig waar je professionele producten kunt kopen, die perfect passen bij jouw huid, gezicht of lichaam.

Binnenkort kun je deze artikelen ook gemakkelijk vanuit jouw luie stoel bestellen via onze webshop. Uiteraard verkopen wij uitsluitend produkten die niet via de reguliere kanalen te koop zijn.

 

 

naar de prijslijst

 

onze medewerksters

Bij Pariz.nl kun je geholpen worden door uw eigen vertrouwde specialiste, die haar eigen ruimte heeft gehuurd in ons beautycentre

Ga je voor het eerst naar een schoonheidssalon of ben je op zoek naar een nieuwe of andere schoonheidsspecialiste? Stap gerust binnen en vraag naar de mogelijkheden. Aan de hand van je vragen en wensen zoeken wij de specialiste uit, die perfect bij jou past.

 

Copyright pariz.nl © All Rights Reserved