Wolmode & Modeartikelen

handgemaakte wolmode - handmade yarncouture - mode byoux

Tanning Spray by PARIZ.nl

op een gezonde manier een bruin kleurtje wanneer jij wilt

 

Spray Tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint! Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan.

 

Spray Tanning bied hiervoor de toekomst. Spraytanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen. Zo zijn er diverse spraytan lotions verkrijgbaar. Wil je een “2 weken zomervakantie” teint of liever ´een zonnig dagje op het terras look´? Alles is mogelijk, je kunt kiezen uit verschillende teints en looks om precies de juiste kleur op jouw huid afstemmen.

 

 

 

 

Voor het reserveren van een van onze behandelingen kunt u ons telefonisch bereiken op 076- 5329640 of het reserveringsformulier direct invullen.

 

 

Waarom Spraytanning:

 

 

*direct resultaat en een natuurlijk bruine teint

*het is snel en verantwoord

het verzorgt en voedt de huid, de lotions bevatten Aloe Vera, Vitamine E & A

geweldig voor feesten, evenementen, vakanties etc.

je voelt je een stuk beter met een mooie kleur

de kleur wordt afgestemd op het huidtypen

 

Heeft u een verjaardag, een vrijgezellenfeestje, een uitje met vrienden en vriendinnen of een bedrijfsuitje? Een tanning spray behandeling bij Tanning Pariz.nl staat garant voor een unieke ervaring in een ontspannen, sfeervolle omgeving. Kijk voor de speciale groepsprijzen onder arrangementen of neem telefonisch contact met ons op om een op uw wensen passend arrangement samen te stellen.

Leuk om te weten...

over onze Tanning Spray unit

 

Een goede ventilatie is

NEUW!!!!!!!!!

 

N

ONS TEAM

 

Wij werken uitsluitend samen met goed opgeleide vakmensen die zorgvuldig door ons zijn uitgezocht. Enthousiasme, accuraatheid, een "afspraak is afspraak" mentaliteit en klantvriendelijkheid zijn een paar kernwoorden die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Ga naar ons team

Spelregels

Over de spraytan behandeling;

 

Voor het beste en langste resultaat adviseren wij het volgende:

 

Voorbehandeling:

Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een goede bodyscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende producten.

Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig).

Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de sessie. Lak bij voorkeur je nagels om opname van de vloeistof te voorkomen.

Op de dag van de tanning:

Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam goed schoon met alleen warm water!

Gebruik op de dag van de spraytanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten.

Draag donkere loszittende kleding na de spraytanning omdat de vloeistof in beginsel nog wat af kan geven.

Nabehandeling:

De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen tot 8 uur na de tanning!

Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.

Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens de douche een hydraterende tan safe douchegel of olie te gebruiken, en na het douchen een extra hudraterende tan safe bodylotion.

 

Wij adviseren het gebruik van sauna en baden te vermijden!! Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid.

 

PRIJZEN:

  • Tanning hele lichaam 23,50
  • benen 14,50
  • gezicht + hals 14,50

 

 

 

Copyright pariz.nl © All Rights Reserved